Şehit Piyade Er Ercan Ay İlkokulu

Telefon : 0 282 231 53 50
WEB https://speercanayilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Bahçelievler Mah. TOKİ Sokak. 2/1 Merkez/TEKİRDAĞ
VİZYON : Milli kültürle bezenmiş, akademik ve sosyal başarısı yüksek öğrenciler yetiştirerek çevresinde örnek gösterilen bir okul olmak.
MİSYON : Geleceğe güven veren, çalışanlarının çatısı altında olmaktan mutluluk duyduğu, mensubu olmaktan övündüğü, müşteri memnuniyetin prensip edinen, konumu itibarıyla çevresinde sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere verdiği önem ve elde ettiği başarılarıyla cazibe merkezi olan ve geleceğimize en kaliteli insanı yetiştiren bir eğitim ve kültür yuvası olmak.
BAŞARILAR : Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığının ortaklaşa düzenledikleri Bayaz Bayrak Projesinde 2010-2011 Öğretim Yılında Beyaz Bayrak almaya hak kazandı. Tekirdağ Belediyesinin düzenlediği yarışmada 2011 yılının En Temiz Okul 1.si oldu.

Saatler : Ders Başlama Saati 08:40 Ders Bitiş Saati: 14:30
Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım : Belediye Otobüsleri aracılığıyla sabah 06:30 dan gece 11:00´e kadar ulaşım mümkün.
Yerleşim Yeri : Bahçelievler Mahallesi TOKİ Sok. 2/1 Merkez Tekirdağ adresinde Namık Kemal Üniversitesi ve Atatürk Ormanı arkasında bulunmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 8 km
Kontenjan Bilgileri :